Niels en Jenna zijn met Bergklis een prettige ervaring rijker

Niels Lassner en Jenna Kerr hadden verschillende makelaars gepolst maar Bergklis kreeg de voorkeur: “Ko van de Beld was rustig en open, heel persoonlijk eigenlijk. En altijd te bereiken. Heel behulpzaam en vriendelijk, hij was er als je hem nodig had of als je vragen had. Hij verkocht ons oude huis binnen een week en toen hebben we hem als adviseur gevraagd om dit huis te bekijken. Hij controleerde alles heel secuur op eventuele mankementen, nam zelfs de maten op van de muren om te kijken of alles klopte. Hij regelde alles met de hypotheekadviseur en de notaris. Bergklis was wat ons betreft meer dan de moeite waard.

Vrienden van ons hebben een soortgelijk huis gekocht als wij en zij wilden alles zelf en online doen. Maar uiteindelijk zijn wij aan alle kanten beter af, niet alleen vanwege al het regelwerk, maar ook financieel. Zij betaalden meer dan het huis eigenlijk waard was. Een ervaren makelaar als Bergklis heeft ook allerlei informatie over de buurt, hoe lang huizen te koop staan en zo. Wij zouden dat ‘doe het zelven’ nooit adviseren.

Bergklis adviseerde ons beter en realistischer over de mogelijke vraagprijs van Niels z’n oude huis. In drie dagen was er een kijker, die heeft het gekocht voor de prijs die we vroegen. Wij dachten dat het een paar maanden zou gaan duren…”

Niels en Jenna gaven Bergklis vijf sterren.

Bergklis adviseert nu ook Niels z’n broer.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek